الزام ارتقای کیفیت نان تولیدی/ایمنی مواد غذایی دغدغه همه دولت هاست · پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران – ایرانفودنیوز

[ad_1]

به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایران فود نیوز); این نشست به منظور رسیدگی به چالش های پیش روی صنایع غذایی و ایجاد ساختار امنیت غذایی به رهبری بخش خصوصی و صنعت و با همکاری دانشگاه، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صنایع غذایی، فنی و مهندسی- پژوهشکده برگزار شد. و سایر نهادها و شرکت های مرتبط با صنایع غذایی امروز دوشنبه نوزدهم «پژوهشگاه فنی و مهندسی کشاورزی» برگزار شد.

توجه همزمان به کمیت و کیفیت غذا

احمد آریانژاد رئیس کمیته غذای کمیته بهداشت و درمان شورای اسلامی در این جلسه گفت: در بحث صنایع غذایی با دو مقوله کمیت و کیفیت مواجه هستیم و این موضوع در صورتی که باید مورد توجه قرار گیرد. می خواهیم حجم غذا را افزایش دهیم، مراقب باشیم که کیفیت آن تاثیری نداشته باشد و از طرفی باید به موضوع محیط زیست نیز توجه کنیم.

وی همچنین به موضوع کم آبی اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از مشکلات امنیت غذایی، بحران کم آبی است که بر تولید تاثیر می گذارد و باید با تعامل و همفکری و اتخاذ راهکارهای مناسب، این بحران را مدیریت کرد.

وی با اشاره به لزوم وضع قوانین موثر، گفت: با وجود اینکه قوانین و بخشنامه های زیادی در حال تصویب است، اما بدون توجه به مسائل مختلف و در نظر گرفتن نظرات فعالان مربوطه; برای حل مشکلات باید به مردم تکیه کرد و به نظرات آنها توجه کرد و دولت فقط باید نقش نظارتی و تسهیل گر داشته باشد.

امنیت غذایی دغدغه همه دولت هاست

در این نشست محسن نچیح دبیر فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی ایران نیز بر اهمیت امنیت غذایی و تامین مواد غذایی سالم و باکیفیت تاکید کرد و گفت: این موضوع یکی از موضوعاتی است که مورد توجه است. به همه دولت ها

نچی بیان کرد: امیدواریم مسئولان و متولیان امر به واحدهای تولید مواد غذایی مراجعه کرده و در جریان مشکلات این فعالان قرار گیرند.

مدیریت مکمل های غذایی

وی در بخشی از سخنان خود به موضوع افزودنی ها در صنایع غذایی اشاره کرد و گفت: یکی از چالش های اساسی در همه کشورها بحث افزودنی های غذایی است و در ایران نیز این موضوع مورد توجه صنایع غذایی قرار گرفته است. محصولات قابل قبولی از این نظر وجود دارد

سعی می کنم کیفیت نان را بالا ببرم

نچی همچنین با اشاره به اینکه یکی از عوامل مهم مشکلات گوارشی در جامعه ناشی از نان است، گفت: صنایع غذایی نیز باید این موضوع را مد نظر قرار دهند، هرچند اقدامات اصلاحی مناسبی برای ارتقای کیفیت نان تولیدی انجام شده است.

چرا قیمت گذاری دستوری؟

دبیر فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی ایران همچنین به مشکل قیمت گذاری دستوری اشاره کرد و گفت: چرا دولت باید برای محصولاتی که هیچ حمایتی نمی کنند و بدتر از آن قیمت محصولات ضروری را اینگونه قیمت گذاری کند. مانند انرژی و سایر مواد خام در حال افزایش هستند اما اصرار دارند که قیمت مواد غذایی پایین باشد؟

منبع: ایلانا

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا