روش تولید پنیر موتزارلا – شرکت دامنه سبلان-تولید کننده پنیر پیتزا

[ad_1]

روش تولید پنیر موتزارلا:

1. تهیه شیر گاو تازه و تمیز.2. گرم‌کردن شیر.3. افزودن مواد اسیدی برای ترش شدن شیر.4. تشکیل کرنه.5. آبگریزی کرنه.6. کشیدن و آبگریزی دوباره.7. تهیه نخ‌های پنیر در آب گرم.8. خنک کردن و نگهداری.9. بسته‌بندی و آماده‌سازی برای فروش.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا