انواع دستور پخت اشپل کوکو و خواص آن

[ad_1]
کوکوی اشپل یک غذای اصیل گیلانی با طعمی بینظیر است. این غذای محلی از ترکیب اشپل یا تخم ماهی با سیبزمینی یا سبزی به همراه تخم مرغ و ادویهجات مختلف تهیه میشود. اگر از غذاهای تکراری خسته شدهاید با اشپل کوکو میتوانید به سفره خود رنگ و لعابی تازه بدهید. در این مطلب قصد داریم، چند مدل کوکوی اشپل ماهی سریع را به شما آموزش بدهیم.
دستور پخت اشپل کوکو با سیب زمینی
کوکوی اشپل ماهی با سیب زمینی از غذاهای متفاوت گیلانی است که خیلی سریع و راحت آماده میشود.
برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
- ۳ تکه اشپل ماهی
- سیب زمینی ۳ عدد متوسط
- ترکیب سبزیهای تره، شوید، جعفری و نعناع ۴۰۰ گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- تخم مرغ ۴ عدد
- ادویه (آویشن، پاپریکا و زنجبیل)
- سیر ۴ حبه
برای تهیه کوکو اشپل با سیب زمینی باید طبق مراحل زیر عمل کنید:
این کوکوی خوشمزه در کنار گوجه فرنگی و خیارشور یک غذای کامل و مقوی است.
طرز تهیه اشپل کوکو با سبزی (کوکوسبزی با اشپل ماهی)
کوکو سبزی اشپل ماهی نیز یک غذای منحصر به فرد شمالی است که طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این اشپل کوکو به مواد زیر احتیاج دارید:
- یک تکه اشپل ماهی تازه
- سبزی کوکو (ترکیبی از تره، گشنیز، جعفری، شوید، برگ سیر تازه) ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
- ادویه به مقدار دلخواه
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- آرد به میزان لازم
- پیاز یک عدد
کوکوی اشپل ماهی با سبزی را به صورت زیر درست کنید:
طرز تهیه اشپل کوکو با برگ سیر
این کوکو اشپل ماهی مختص کسانی است که از عطر و طعم سیر تازه لذت میبرند. در این کوکو از مواد زیر استفاده میشود:
- ۳۰۰ گرم اشپل ماهی
- نصف پیمانه برگ سیر تازه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زدچوبه به میزان لازم
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- تخم مرغ
برای درست کردن کوکوی اشپل با سیر ابتدا باید:
خواص اشپل کوکو
اشپل ماهی یا همان تخم ماهی سرشار از امگا ۳، انواع ویتامینهای D ،A و B12، آهن و کلسیم است. با گنجاندن اشپل ماهی به رژیم غذایی، به سلامت قلب و عروق خود به دلیل وجود چربیهای سالم کمک میکنید. همچنین، به دلیل کلسیم موجود در اشپل ماهی سالمون، استخوانها و دندانهای محکمتری خواهید داشت.
کوکوی اشپل ماهی سالمون
کوکوی اشپل ماهی سالمون خیلی سریع آماده میشود و میتوان همراه با سس و سبزیجات سالم میل کرد. اشپل ماهی همراه با انواع سبزیجات یا سیبزمینی ترکیب خوبی دارد و بعد از سرخشدن به یک کوکوی ترد و خوشمزه تبدیل میشود.
کوکوی اشپل ماهی قزل آلا
اشپل کوکو با تخم ماهی قزلآلا یک ترکیب عالی است که مطمئنا از خوردن آن پشیمان نمیشوید. اگر از خوردن غذاهای گیلانی لذت میبرید به شما توصیه میکنیم این نوع طبخ تخم ماهی قزل آلا را نیز امتحان کنید.
[ad_2]